Personal Training

Met een breed sportief aanbod helpt Danaï Sport u bij (groot) gewichtsverlies, verbetering van uw conditie en/of lichaamshouding, herstel na een operatie of ziekte, de voorbereiding op een specifieke sportprestatie en ga zo maar door (zie voor meer informatie Voor Wie). Ons trainingsgebied is Genneper Parken en biedt een unieke extra in uw trainingsbeleving. Trainen in dit prachtige natuurgebied van ruim 3 hectare geeft in alle seizoenen het gevoel even los te zijn van het dagelijks leven en maximaliseert de zuurstofinname.
 
De missie van Danaï Sport
Het bereiken van een gezonde, sportieve leefstijl is de missie van Danaï Sport. Beweging, voeding en zuurstof zijn daarbij de belangrijkste pijlers. De Personal Trainers, met een wetenschappelijke achtergrond, bespreken uw leefstijl en wensen en stellen een persoonlijk programma voor u op. Uw resultaten worden met professionele apparatuur nauwgezet en regelmatig bijgehouden, waarbij u inzicht krijgt in onder andere uw vetpercentage, vochtbalans en metabolische leeftijd.
 
Beweging en voeding
Om tot een nieuwe, gezonde(re) leefstijl te komen, is een aangepast voedingsprogramma noodzakelijk. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en u hoeft geen dure dieetproducten te gebruiken; Danaï Sport kiest met het voedingsprotocol voor een gezonde, natuurlijke leefstijl waarbij geluisterd wordt naar de werkelijke behoeftes van het menselijk lichaam. Kort samengevat:

 Beweging: niet veel maar anders
Voeding: niet minder maar beter

Zuurstof
Zoals het logo al verraadt is het handelsmerk ook zuurstof: de basis voor succes. Dat klinkt misschien gek, want iedereen weet dat we zonder zuurstof niet kunnen leven; maar we staan er zelden bij stil dat zuurstofinname veel invloed heeft. Bijvoorbeeld op:
 

  • de verdediging van ons organisme tegen ziektes,
  • het regelen van het bacterieel evenwicht,
  • de doorbloeding
  • de stofwisseling
  • de spijsvertering,
  • de celafbraak en de celopbouw,
  • de werking van de spieren, het hart en het zenuwstelsel

 
Ons lichaam vertrouwt er daarom op dat het dagelijks grote hoeveelheden zuurstof binnenkrijgt via de ademhaling en de voeding. En daarom zullen de Personal Trainer veel buiten trainen met u, want een lichaam dat rijk is aan zuurstof is kan zich goed verdedigen tegen ziektes en giftige stoffen. Daarnaast werkt het ook andersom: hoe meer zuurstof wij in ons lichaam hebben, hoe meer energie we produceren, met alle gunstige gevolgen van dien.
 
Is er een betere investering te bedenken voor nu en later? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

 klik op het envelopje voor een geheel vrijblijvende kennismaking.
Volg ons ook op Facebook