OVER ONS

 

 

 

 

 

 

 

Danaï Sport heeft een gediplomeerd Senior Personal Trainer (Ronald Daems) en een Personal Trainer (Mark Jansen) in dienst.
 
Ronald Daems
Mijn naam is Ronald Daems, ik ben 52 jaar en mijn wieg stond in Belgisch-Limburg. Vanaf mijn 4de levensjaar ben ik actief in de sport; sport is dan ook altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik van hetgeen ik het liefst deed mijn beroep te maken en begon in Utrecht aan de Europees – Amerikaanse opleiding tot Personal Trainer; aangezien dit beroep en de opleiding tot Personal trainer in België nog niet bestond. Zodoende heeft mijn trainingswijze een wetenschappelijke achtergrond. Ik begon toen alleen het bedrijf Danaï Sport. Door het succes dat ik boekte, ontstond een tweede ideaal: uitbreiden en mijn kennis overdragen op andere trainers. De BV Danaï Sport werd een feit en inmiddels is er een tweede gediplomeerde Personal Trainer in dienst van Danaï Sport (Mark Jansen).
 
Nog even terug naar personal training. Personal Trainer is een mooie titel, maar wat houdt die nu eigenlijk in? In de eerste plaats vind ik dat ik als Personal Trainer een ander lichaam sportief gezien moet kunnen lezen. De kennis die daarvoor nodig is, komt vooral voort uit ervaring, en niet in de laatste plaats uit eigenervaring: het trainen met mijn eigen lichaam. Een goede training bij een Personal Trainer betekent voor mij ook meetrainen, voordoen en weten wat je lichamelijk gezien van iemand vraagt. Daarnaast is het belangrijk dat mensen plezier ervaren aan hun trainingen: sport moet als een waardevolle uitbreiding op het dagelijks leven worden gezien en vanuit die gedachte benader ik mijn trainingen ook. Als mijn mensen na een trainingssessie voldaan vermoeid en toch met energie en een lach naar huis gaan, dan is mijn doel voor die dag bereikt. Met mijn sportspecifieke benadering en trainingsvariatie is het bereiken van de langetermijndoelen van mijn klanten in de afgelopen jaren ook realiteit geworden. Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor mij een mooi en haalbaar ideaal geworden, dat ik graag met mijn klanten verwezenlijk.
 
 
Mark Jansen

Mark Jansen (28), gediplomeerd Personal Trainer, is sinds november 2013 werkzaam bij Danaï Sport. Van jongs af aan is hij actief in de sport, voornamelijk in teamverband waarbij hij diverse sporten heeft beoefend. Met de sportopleidingen Sport & Beweging en Sportmarketing & Management (SPECO) ontwikkelde hij zich tot sportprofessional.

In de fitnessbranche is hij nu ruim 7 jaar actief o.a. als fitness instructeur, groepsles instructeur (bodypump en spinning) en weerbaarheidstrainer (jiujitsu, judo en boksen). 

Met zijn diploma Personal Trainer hoopt hij zich in de komende jaren verder te specialiseren om zodoende met meer kennis en ervaring de klanten van Danaï Sport optimaal te kunnen begeleiden. 

Zijn streven: zoveel mogelijk mensen vitaler en gezonder maken waarbij de leefstijl van ieder individu de sleutel is tot succes. 

Zijn slogan: “Together we improve Life!” Oftewel; samen aan de slag om uw doelen te bereiken!